Kokosinis obuolių pyragas

 (3)
Obuolių pyragas su jogurto viršumi yra sultingas, švelnus, o geriausias jis būna ataušęs.
Kokosinis obuolių pyragas
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per:
50min
Įvertinimas:
4.0000 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Suminkyti sviestą, miltus, cukrų, druską ir vanilinį cukrų į trupiningą masę.

Supilti vandenį ir išmaišyti, kad tešla taptų vientisa.

Iškočioti ir iškloti ja riebalais pateptos 24 cm skersmens formos dugną bei kraštus.

Pusvalandį palaikyti šaltai.

Įkaitinti orkaitę iki 200 laipsnių.

Kepti paplotį apie 10 minučių.

Obuolius nulupti, supjaustyti plonomis skiltelėmis ir išdėlioti ant apkepto papločio.

Įdarui sumaišyti kiaušinius, cukrų, kokosų drožles, grietinę ir miltus. Užpilti ant obuolių.

Kepti apie 30 minučių.

Visiškai ataušinti ir išimti iš formos.

Žurnalas
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Papločiui
100 g Sviestas
1,5 stiklinė Miltai
2 šaukštas Cukrus
žiupsnelis Druska
3 šaukštas Vanduo
šaukštelis Vanilinis cukrus
Įdarui
4 vnt. Obuoliai
2 vnt. Kiaušiniai
0,5 stiklinė Cukrus
0,5 stiklinė Kokoso drožlės
2 šaukštas Miltai
1 stiklinė Grietinė
Porcijos: 8
Sudėtingumas :