Kokosinis obuolių pyragas
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per: 50min
Įvertinimas:
4.0000 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Suminkyti sviestą, miltus, cukrų, druską ir vanilinį cukrų į trupiningą masę.

Supilti vandenį ir išmaišyti, kad tešla taptų vientisa.

Iškočioti ir iškloti ja riebalais pateptos 24 cm skersmens formos dugną bei kraštus.

Pusvalandį palaikyti šaltai.

Įkaitinti orkaitę iki 200 laipsnių.

Kepti paplotį apie 10 minučių.

Obuolius nulupti, supjaustyti plonomis skiltelėmis ir išdėlioti ant apkepto papločio.

Įdarui sumaišyti kiaušinius, cukrų, kokosų drožles, grietinę ir miltus. Užpilti ant obuolių.

Kepti apie 30 minučių.

Visiškai ataušinti ir išimti iš formos.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai