Kokosiniai „bučinukai“
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
5.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Kiaušinių trynius atskirkite nuo baltymų.

Baltymus su žiupsneliu druskos išplakite iki standžių putų.

Toliau plakant po truputį suberkite visą cukrų, galiausiai įmaišykite trynius.

Į kiaušinių plakinį suberkite kokosų drožles, miltus, vanilinį cukrų. Atsargiai išmaišykite.

Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi.

Arbatiniu šaukšteliu kabinkite paruoštos masės ir dėkite į kepimo skardą.

Jei masė šiek tiek kimba, šaukštelį galima kartas nuo karto pamirkyti į vandenį.

Tarp sausainukų nereikia palikti didelių tarpų, nes jie nei pučiasi, nei plečiasi.

Kepkite iki 160 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių (kol lengvai rustelėja).

Iškepusius išimkite iš orkaitės ir leiskite jiems atvėsti.

Tinka: Iškylai, Vaikams
Šventiniam stalui: Šv. Valentino siurprizas , Vakarėlis
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai