Kristina Pišniukaitė
© DELFI montažas
Įvertinimas:
2.5556 18
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Gaminimas:

  1. Vištieną nuplauname, supjaustome juostelėmis ir pamarinuojame su sojos padažu, alyvuogių aliejumi ir aštriu padažu.
  2. Bulves supjaustome skiltelėmis (aš gaminau šviežias mažas bulvytes, bet tai nebūtina), apverdame verdančiame vandenyje 10 minučių. Nusunkiame.
  3. Į keptuvę dedame 1 v.š. sviesto ir tiek pat alyvuogių aliejaus. Kai sviestas išsilydo, sudedame apvirtas bulvių skilteles, beriame kmynus ir kepame maišydami apie 10 minučių, kol bulvių vidus iškepa, o išorė gražiai apskrunda. Iškepusias bulves atidedame.
  4. Į keptuvę dedame likusius 2 v.š. sviesto, įtarkuojame česnaką, beriame čili dribsnius, raudonėlį, čiobrelį. Sudedame marinuotas vištienos juosteles ir iškepame. Paragaujame ir, jei reikia, pridedame druskos, pipirų.
  5. Į keptuvę grąžiname bulvių skilteles, pašildome minutę ir patiekiame.
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai