Lašiša pataluose
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
1.0000 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Kiaušinius kietai išvirkite. Atvėsinkite ir nulupkite. Atskirkite baltymus ir trynius. Atskirai supjaustykite trynius ir baltymus.

Sviestą iki prireiks laikykite šaldytuve.

Lašišą smulkiai supjaustykite.

Fermentinį sūrį sutarkuokite, svogūną labai smulkiai supjaustykite.

Sluoksniuokite: tolygiai į indą berkite susmulkintus kiaušinių baltymus, sutarkuotą sūrį, supjaustytą lašišą, uždekite pusės reikalingo majonezo sluoksnį, suberkite svogūnus, užtarkuokite šalto sviesto, užberkite du trečdalius trynių, užtepkite likusį majonezą, suberkite likusius trynius.

Papuoškite smulkiai pjaustytais žalumynais.

Dėkite į šaldytuvą ir palaikykite bent pusę valandos.

Šventiniam stalui: Kalėdinis stalas , Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai