© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 120min
Įvertinimas:
4.3333 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Džiovintus obuolius užmerkite kelioms valandoms ir sumalkite.

Bulves nulupkite, nuplaukite ir sutarkuokite.

Mieles sumaišykite su šaukšteliu cukraus ir sumaišykite su vasarošilčiu kefyru. Palikite pakilti.

Sutarkuotas bulves, sumaltus obuolius ir mieles su kefyru išmaišykite, pasūdykite ir dar bent valandai padėkite šiltoje vietoje, kad pakiltų.

Keptuvėje įkaitinkite aliejų, dėkite po šaukštą masės ir kepkite blynus. Patiekite su grietine arba spirgučiais.

Tinka: Vegetarams
Šventiniam stalui: Užgavėnės
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai