Traški vištiena su medumi
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
3.5000 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Druską, pipirus ir kukurūzų krakmolą sumaišykite. Vištieną supjaustykite kąsnio dydžio gabaliukais.

Vištienos gabaliukus apvoliokite krakmole ir kepkite aliejuje, kol iškeps ir paskrus.

Atskiroje keptuvėje sumaišykite padažo produktus (česnako skilteles išspauskite), iškyrus krakmolą, užvirkite.

Krakmolą sumaišykite su šaukštu vandeniu ir sudėkite į padažą. Virkite maišan ant mažos ugnies far kelias minutes, kol sutirštės.

Sumaišykite padažą su vištienos gabaliukais.

Patiekite su ryžiais.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai