Kiniškai paruošta vištiena su žemės riešutais
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 50min
Įvertinimas:
5.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Vištienos filė supjaustykite nedideliais gabalėliais, pasūdykite ir apvoliokite krakmole. Kepkite vis pamaišant įkaitintame aliejuje kol gražiai apskrus.

Kol vištiena kepa, paruoškite padažą. Į mažą puodą įpilkite sojų padažo, ryžių acto, įberkite cukraus, tarkuoto imbiero. Virkite, kol pradės burbuliuoti ir įberkite krakmolo. Pakaitinkite, kol padažas sutirštės.

Prieš baigiant kepti vištienai suberkite skaldytus žemės riešutus, sudėkite smulkintą aitriąją papriką ir trumpai dar pakepkite.

Užpilkite padažo, išmaišykite ir nukelkite nuo ugnies.

Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai