Žuvis kiniškai
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
4.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Gaminimas:

Pomidorus nuplaukite, perpjaukite perpus. Iš paprikų išimkite sėkleles. Žalią papriką supjaustykite šiaudeliais, raudoną – žiedeliais, žuvies filė supjaustykite mažais gabalėliais.

Miltus sumaišykite su krakmolu ir maltomis paprikomis. Šiame mišinyje apvoliokite žuvį. Įkaitintame aliejuje po tris minutes iš abiejų pusių apkepkite žuvies gabalėlius.

Česnako skilteles nulupkite, smulkiai supjaustykite. Garstyčias sumaišykite su sojų padažu ir česnako gabalėliais. Žuvį ir daržoves sudėkite į dubenį, apliekite pasigamintu padažu.

Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai