Kiniška vištiena su sezamo sėklomis
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Miltus sumaišykite su druska ir pipirais.

Vištieną supjaustykite nedideliais gabaliukais ir apvoliokite miltų mišinyje.

Dėkite kepti į įkaitintą sviestą keptuvėje. Kepkite, kol iš visų pusių gabaliukai bus gražiai apskrudę.

Kol vištiena kepa, paruoškite padažą. Visus produktus gerai išmaišykite (česnaką dėkite išspaustą, medų jei reikia pašildykite).

Padažą pilkite ant vištienos gabaliukų keptuvėje ir maišant kepkite dar apie 3-5 minutes.

Patiekite su šviežiomis daržovėmis.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai