Kijevo kotletas GURMANIŠKAI

 (2)
Kijevo kotletas gurmaniškai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
1.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Pelėsinį sūrį smulkiai supjaustykite ir sumaišykite su smulkiai pjaustytomis nuluptomis kriaušėmis ir minkštu sviestu.

Vištienos kepsnelius labai plonai išmuškite (tai pavyks padaryti, jei kepsnelį įdėsite tarp dvigubai sulenktos maistinės plėvelės).

Kepsnelius iš abiejų pusių apibarstykite druska ir pipirais.

Ant kepsnelio krašto dėkite įdaro ir susukite.

Kotletus apvoliokite miltuose, plaktame kiaušinyje ir maltuose džiūvėsėliuose.

Dėkite virti į įkaitintą aliejų. Virkite kol gražiai apskrus.

Patiekite su šviežiomis daržovėmis.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

400 g Vištienos filė
150 g Sūris su mėlynuoju pelėsiu
2 vnt. Kriaušės
2 šaukštas Sviestas
pagal skonį Pipirai
pagal skonį Druska
2 vnt. Kiaušiniai
3 šaukštas Miltai
5 šaukštas Malti džiūvėsėliai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :