Kijevo kotletas gurmaniškai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
1.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Pelėsinį sūrį smulkiai supjaustykite ir sumaišykite su smulkiai pjaustytomis nuluptomis kriaušėmis ir minkštu sviestu.

Vištienos kepsnelius labai plonai išmuškite (tai pavyks padaryti, jei kepsnelį įdėsite tarp dvigubai sulenktos maistinės plėvelės).

Kepsnelius iš abiejų pusių apibarstykite druska ir pipirais.

Ant kepsnelio krašto dėkite įdaro ir susukite.

Kotletus apvoliokite miltuose, plaktame kiaušinyje ir maltuose džiūvėsėliuose.

Dėkite virti į įkaitintą aliejų. Virkite kol gražiai apskrus.

Patiekite su šviežiomis daržovėmis.

Tinka: Gurmanams
Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai