KIJEVO kotletai KITAIP - tokių dar neragavote

 (8)
Kijevo kotletas kitaip
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
2.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Miltus sumaišykite su druska ir pipirais.

Vištienos kepsnelius uždenkite dviguba maistine plėvele ir plonai išmuškite.

Aptepkite plonu sluoksniu grūdėtomis garstyčiomis, pabarstykite smulkintu mairūnu.

Ant kepsnelių klokite po ploną riekelę kumpio, ant jo po dvi plonas sūrio riekeles ir nedidelį gabaliuką sūrio su mėlynuoju pelėsiu.

Kepsnelius susukite taip, kad viduje liktų kumpis ir sūris.

Kotletus apvoliokite miltų mišinyje ir dėkite valandai į šaldytuvą.

Šaltus kotletus apvoliokite kiaušinių plakinyje ir maltuose džiūvėsėliuose.

Dėkite virti į įkaitintą aliejų, kol gražiai apskrus.

Patiekite su šviežiomis daržovėmis ir bulvių koše.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

400 g Vištienos filė
8 riekelė Fermentinis sūris
4 riekelė Rūkytas kumpis
4 šaukštelis Sūris su mėlynuoju pelėsiu
5 šaukštas Miltai
2 šaukštas Mairūnai
3 šaukštelis Grūdėtosios garstyčios
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
2 vnt. Kiaušiniai
6 šaukštas Malti džiūvėsėliai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :