© Asmeninio archyvo nuotr.
Pagaminamas per: 90min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Puode ištirpinti sviestą. Kitame inde gerai išmaišyti miltus su druska, soda, grietine. Supilti nekarštą ištirpusį sviestą. Išdėti turinį ant lentelės bei gerai išminkyti. Uždengti tešlą servetėle ir pusvalandžiui įdėti į šaldytuvą.

Tuo metu smulkiai supjaustyti laiškinius svogūnus, apkepti juos keptuvėje. Kietąjį sūrį smulkiai sutarkuoti. Kepimo skardą iškloti kepimo popieriumi. Išimti iš šaldytuvo tešlą, ją padalinti į 2 dalis. Iškočioti 2 apskritimus. Ant pirmojo tešlos apskritimo dėti atšaldytus apkeptus svogūnus, ant jų užberti tarkuotą Džiugą, o ant viršaus užpilti su grietine išplaktą kiaušinį. Ant viršaus dėti antrąjį tešlos apskritimą, gražiai užspausti kraštelį. Dėti į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę, kepti iki kol apskrus. Puošiame citrinos griežinėliu.

Tinka: Iškylai
Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs , Vakarėlis
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai