Kibinai su varške ir džiovintais pomidorais
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Mil­tus suberkite į dubenį, sumaišykite su druska. Sutarkuokite šaltą sviestą ir sumaišykite su miltais (trinkite delnais kol miltai ir sviestas taps rupiais miltais). Sudėkite grietinę, kiaušinius ir suminkykite tešlą. Padėkite valandai į šaldytuvą.

Paruoškite įdarą: pertrinkite varškę, pabarstykite druska, bazilikais ir įdėkite du šaukštelius grietinės. Supjaustykite džiovintus pomidorus, įpilkite porą šaukštelių džiovintų pomidorų aliejaus ir sumaišykite.

Tešlą sužnaibykite maždaug vienodais gabaliukais ir iškočiokite juos į blynus. Ant kiekvieno blyno dėkite po šaukštą įdaro ir formuokite kibinus, kraštus gražiai suvyniodami virvele.

Pa­ruoš­tus ki­bi­nus dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą ir aptepkite su išplaktu kiaušiniu.

Ke­pkite maždaug 30 min. iki 175 laips­nių įkaitintoje orkaitėje.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs , Vakarėlis
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai