© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
2.0000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Mil­tus suberkite į dubenį, sumaišykite su druska.

Sutarkuokite šaltą sviestą ir sumaišykite su miltais (trinkite delnais kol miltai ir sviestas taps rupiais miltais).

Sudėkite grietinę, kiaušinius ir suminkykite tešlą.

Padėkite valandai į šaldytuvą.

Paruoškite įdarą: rikotos sūrį pabarstykite druska, pipirais ir įdėkite du šaukštelius grietinės. Špinatus susmulkinkite ir nuplikykite karštu vandeniu, šaldytus špinatus atšildykite ir nuvarvinkite. Špinatus sumaišykite su rikotos sūriu.

Tešlą sužnaibykite maždaug vienodais gabaliukais ir iškočiokite juos į blynus. Ant kiekvieno blyno dėkite po šaukštą įdaro ir formuokite kibinus, kraštus gražiai suvyniodami virvele.

a­ruoš­tus ki­bi­nus dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą ir aptepkite su išplaktu kiaušiniu (prieš plakant į kiaušinį įpilkite šlakelį vandens).

Ke­pkite maždaug 30 min. iki 175 laips­nių įkaitintoje orkaitėje.

Šventiniam stalui: Vakarėlis
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai