KIBINAI su grybais

Kibinai su grybais
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
90min
Įvertinimas:
3.7500 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Mil­tus suberkite į dubenį, sumaišykite su druska.

Sutarkuokite šaltą sviestą ir sutrinkite tarp delnų su miltais (turi gautis sviesto miltai).

Sudėkite grietinę, kiaušinius ir suminkykite tešlą. Padėkite valandai į šaldytuvą.

Įda­rui grybus nuvalykite, nuplaukite, supjaustykite, pagardinkite drus­ka, pi­pi­rais, mal­tais lau­rų la­pe­liais. Suberkite smulkiai supjaustytus svogūnus, gerai išmaišykite ir kelias minutes patroškinkite svieste.

Tešlą sužnaibykite maždaug vienodais gabaliukais ir iškočiokite juos į blynus.

Ant kiekvieno blyno dėkite po šaukštą įdaro ir formuokite kibinus, kraštus gražiai suvyniodami virvele.

Pa­ruoš­tus ki­bi­nus dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą ir aptepkite su šaukštu pieno išplaktu kiaušiniu.

Ke­pkite maždaug 30 min. iki 175 laips­nių įkaitintoje orkaitėje.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Tešlai
500 g Miltai
250 g Sviestas
2 vnt. Kiaušiniai
100 g Grietinė
žiupsnelis Druska
Įdarui
3 vnt. Svogūnai
400 g Grybai
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
žiupsnelis Lauro lapai malti
Porcijos: 8
Sudėtingumas :