Kiaušinių suktinukas su tepamuoju sūreliu

 (1)
Kiaušinių suktinukas su tepamuoju sūreliu
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per:
50min
Įvertinimas:
1.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Iš nurodytų produktų sumaišykite tešlą, išlydytą sviestą supilkite paskutinį.

Išpilkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos, lygiu sluoksniu užbarstykite tarkuoto sūrio ir kepkite 200°C karštumo orkaitėje apie 20–30 minučių.

Iškeptą tešlą apverskite ant drėgno drobinio rankšluosčio ir palikite šiek tiek atvėsti.

Paskui ją aptepkite įdaru ir standžiai suvyniokite.

Palaikykite šaltai (ne trumpiau kaip porą valandų).

Supjaustykite 1,5–2 cm ritinėliais.

Žurnalas
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Tešlai
0,5 stiklinė Miltai
2 vnt. Kiaušiniai
2 stiklinė Pienas
3 šaukštas Pomidorų tyrė
žiupsnelis Druska
50 g Sviestas
Pertepimui
1 indelis Tepamas sūrelis
200 g Fermentinis sūris
Porcijos: 6
Sudėtingumas :