Kiaušinių kotletai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 40min
Įvertinimas:
2.6364 11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Kaip galima smulkiau supjaustykite kietai virtus kiaušinius.

Išlydykite sviestą ir sumaišykite su smulkintais kiaušiniais.

Atskirkite šviežių kiaušinių baltymus ir trynius. Trynius supilkite į virtų kiaušinių ir sviesto masę, įberkite druskos, pipirų ir gerai išmaišykite.

Susmulkinkite svogūnų laiškus ir įmaišykite į kiaušinių masę.

Įberkite nedidelę saują maltų džiūvėsėlių ir gerai išminkius formuokite kotletus.

Kotletus apvoliokite maltuose džiūvėsiuose ir kiaušinių baltymuose.

Kepkite keptuvėje įkaitintame svieste ant nedidelės ugnies, kol iš abiejų pusių gražiai apskrus.

Šventiniam stalui: Velykų stalas
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.

Naujausi recepetai