© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 35min
Įvertinimas:
4.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Špinatus perrinkti, nuplauti ir sudėti į vieną litrą verdančio vandens. Lapus kelis kartus apversti, o kai apvirs ir patamsės, perkošti per sietelį ir perpilti šaltu vandeniu. Nuspausti ir smulkiai supjaustyti.

Grietinę sumaišyti su trintais česnakais, užvirinti, pagardinti ir nuimti nuo ugnies.

Kiaušinius išplakti su vandeniu ir pasūdyti. Sviestą ištirpinti keptuvėje, supilti kiaušinių plakinį ir kepti vis pamaišant. Kai kiaušinienė ims blizgėti, nukelti nuo ugnies.

Špinatus ir kiaušinienę sudėti į pašildytas lėkštes ir papuošti rūkytos lašišos griežinėliais.

Patiekite su virtomis bulvėmis, apibarstytomis krapais arba bulvėmis su lupenomis. Į špinatus galima dėti žiupsnį pinijų.

Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Virti
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai