Kiaušinienė su priedais

Jei bulvės išvirtos iš anksto, šį patiekalą galima paruošti ypač greitai. Bulvės bus skanesnės jei patroškinsime jas su sviestu ir apibarstysite kapotais krapais, prieskonine druska ir maltais kmynais.
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
35min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Špinatus perrinkti, nuplauti ir sudėti į vieną litrą verdančio vandens. Lapus kelis kartus apversti, o kai apvirs ir patamsės, perkošti per sietelį ir perpilti šaltu vandeniu. Nuspausti ir smulkiai supjaustyti.

Grietinę sumaišyti su trintais česnakais, užvirinti, pagardinti ir nuimti nuo ugnies.

Kiaušinius išplakti su vandeniu ir pasūdyti. Sviestą ištirpinti keptuvėje, supilti kiaušinių plakinį ir kepti vis pamaišant. Kai kiaušinienė ims blizgėti, nukelti nuo ugnies.

Špinatus ir kiaušinienę sudėti į pašildytas lėkštes ir papuošti rūkytos lašišos griežinėliais.

Patiekite su virtomis bulvėmis, apibarstytomis krapais arba bulvėmis su lupenomis. Į špinatus galima dėti žiupsnį pinijų.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

750 g Špinatai
1/8 l Grietinė
1 skiltelė Česnakai
1 žiupsnelis Druska
1 žiupsnelis Muskato riešutai
6 vnt. Kiaušiniai
1/8 l Mineralinis vanduo
1 šaukštas Sviestas
4 vnt. Rūkytos lašišos griežinėliai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :