Kiaulienos troškinys su slyvomis ir riešutais
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 50min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Kiaulieną supjaustykite nedideliais gabaliukais ir dėkite kepti į keptuvėje įkaitintą aliejų.

Suberkite smulkiai pjaustytą svogūną ir išspauskite česnaką.

Maišant pagardinkite druska, pipirais ir aitriųjų paprikų milteliais.

Kai kiauliena gražiai apskrus, įpilkite sultinio, suberkite per pusę perpjautas džiovintas slyvas, migdolus be žievelių, išmaišykite ir uždengus troškinkite ant mažos ugnies apie 20 minučių.

Įberkite sezamo sėklų, išmaišykite ir dar patroškinkite 2-3 minutes.

Tinka: Gurmanams
Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Troškinti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai