Kiaulienos šonkauliukai rytietiškai

© Shutterstock nuotr.
Recepto kilmė:
Kinijos virtuvė
Įvertinimas:
4.7500 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Gilioje keptuvėje „wok“ ant didelės ugnies įkaitinkite aliejų ir jame pakepinkite šonkauliukus (apie 8 min).

Paruoškite padažą: sumaišykite actą, cukrų, sojos padažą ir kečupą.

Keptuvėje „wok“ įkaitinkite 1 šaukštą aliejaus ir 2 min pakepinkite paprikas, svogūnus ir morkas. Sudėkite į dubenėlį.

Toje pačioje keptuvėje įkaitinkite likusį aliejų ir trumpai pakepinkite česnakus ir imbierus. Supilkite acto masę. Kai užvirs, suberkite ananasų gabalėlius. Galiausiai sudėkite šonkauliukus, paprikas, svogūnus ir morkas. Pamaišykite, palaukite, kol sušils ir patiekite.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

450 g Kiaulienos šonkauliukai
300 ml Aliejus
Padažui:
2 šaukštas Cukrus
2 šaukštas Ryžių actas
1 šaukštas Sojos padažas
1 šaukštas Pomidorų padažas
2 šaukštas Aliejus
1 vnt. Saldžiosios žaliosios paprikos
1 vnt. Svogūnai
1 vnt. Morkos
žiupsnelis Imbieras
žiupsnelis Česnakai
100 g Ananasai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :