© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
4.3333 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Gilioje keptuvėje „wok“ ant didelės ugnies įkaitinkite aliejų ir jame pakepinkite šonkauliukus (apie 8 min).

Paruoškite padažą: sumaišykite actą, cukrų, sojos padažą ir kečupą.

Keptuvėje „wok“ įkaitinkite 1 šaukštą aliejaus ir 2 min pakepinkite paprikas, svogūnus ir morkas. Sudėkite į dubenėlį.

Toje pačioje keptuvėje įkaitinkite likusį aliejų ir trumpai pakepinkite česnakus ir imbierus. Supilkite acto masę. Kai užvirs, suberkite ananasų gabalėlius. Galiausiai sudėkite šonkauliukus, paprikas, svogūnus ir morkas. Pamaišykite, palaukite, kol sušils ir patiekite.

Šventiniam stalui: Vakarėlis
Paruošimo būdas: Grilis/laužas Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai