© Virtuvės mitų griovėjų nuotr.
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Į puodą įpilkite tiek vandens, kam apsemtų šonkauliukus. Kai užvirs, nugriebkite putas.

Į verdantį puodą dėkite morką, svogūną, česnaką, laurų lapų, pipirų, druskos, cinamono lazdelę, žvaigždinio anyžiaus. Virkite ant lėtos ugnies apie 1 – 2 val., kol mėsą lengvai įdursite šakute.

Marinatui skirtus produktus sutrinkite virtuviniu kombainu.

Marinatu įtrinkite atvėsusius šonkaulius.

Palikite marinuotis 4–12 valandas.

Vartydami kepkite ant vidutinės kaitros žarijų.

Tinka: Iškylai,
Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs , Vakarėlis
Paruošimo būdas: Grilis/laužas Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai