© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 1200min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Porcijos:

Gaminimas

Mėsą supjaustom nedideliais gabalėliais, suberiam prieskonines žoleles, pipirus, supilam granatų sultis, svogūnus - supjaustytus pusžiedžiais (iškepus mėsą suvartojami kartu su šašlyku, pagardinus juos pomidorų padažu, sumaišyti kartu) ir marinuojam.

Marinuojam 1-2 paras. Tinkamai išsimarinavęs šašlykas būna minkštas. Druską ir aliejų supilam prieš kepant šašlyką, viską gerai išmaišom ir kepam.

Tiekiama su šviežiais agurkais ir pomidorais bei virtais ryžiais. Labai gardu – kartu su griliuje kepintais grybais, apšlakstytais česnakiniu padažu.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai