Kiaulienos šašlykai

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
1200min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Mėsą supjaustom nedideliais gabalėliais, suberiam prieskonines žoleles, pipirus, supilam granatų sultis, svogūnus - supjaustytus pusžiedžiais (iškepus mėsą suvartojami kartu su šašlyku, pagardinus juos pomidorų padažu, sumaišyti kartu) ir marinuojam.

Marinuojam 1-2 paras. Tinkamai išsimarinavęs šašlykas būna minkštas. Druską ir aliejų supilam prieš kepant šašlyką, viską gerai išmaišom ir kepam.

Tiekiama su šviežiais agurkais ir pomidorais bei virtais ryžiais. Labai gardu – kartu su griliuje kepintais grybais, apšlakstytais česnakiniu padažu.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 kg Kiaulienos sprandinė
200 g Granatų sultys šviežios
žiupsnelis Bazilikai
žiupsnelis Mairūnai
žiupsnelis Juodieji malti pipirai
3 vnt. Svogūnai
3 šaukštas Alyvuogių aliejus
pagal skonį Druska
Porcijos: 6