© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
4.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Kiaulieną supjaustykite kubeliais. Nuo laimo nutarkuokite žievelę, išspauskite sultis. Sumaišykite laimo žievelę, sultis, karį, druską ir alyvuogių aliejų. Užpilkite šiuo marinatu kiaulieną ir palikite 30 min.

Pasiruoškite padažą. Avokadus nuplaukite, nulupkite, išimkite kauliukus. Minkštimą supjaustykite skiltelėmis ir apšlakstykite citrinų sultimis.
Nuplaukite aitriąją papriką, pašalinkite sėklytes, minkštimą smulkiai supjaustykite. Maišytuvu sutrinkite avokado skilteles ir aitriąją papriką iki tyrelės, pasūdykite.

Suverkite mėsos gabaliukus ant medinių iešmelių. Apšlakstykite augaliniu aliejumi ir kepkite grilyje 10 min. Pomidorus nuplaukite, supjaustykite apskritimais ir išdėliokite ant lėkštės.

Ant pomidorų dėkite iškepusį šašlyką, apibarstykite tarkuotomis laimo žievelėmis. Padažą patiekite atskirai.

Paruošimo būdas: Grilis/laužas
Mėgautis per: Pietūs
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai