© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Mėsą supjaustykite ir pagardinkite druska bei pipirais, supilkite arbatą, sudėkite majonezą ir gerai išmaišykite. Marinuokite mėsą apie 4 val. Išmarinuotą mėsą sumaukite ant iešmų ir kepkite.

Tinka: Iškylai
Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs , Vakarėlis
Paruošimo būdas: Grilis/laužas
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai