Kiaulienos mentė su keptais obuoliais
© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per: 120min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Marinatą užpilkite ant mėsos gabalėlių ir palikite pastovėti 1 val.

Kepkite ant mažos ugnies, kartais mėsą patepdami aliejumi.

Obuolius perpjaukite per pusę, išvalykite sėklas ir kepkite kepsninėje, taip pat kartais patepdami juos aliejumi.

Tinka: Iškylai
Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs , Vakarėlis
Paruošimo būdas: Grilis/laužas
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai