© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 120min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Kiaulienos sprandinę įpjauti per vidurį, įtrinti česnaku, pipirais ir druska. Keptuvėje apkepinti susmulkintą svogūną, sutarkuotą morką ir susmulkintus baravykus. Atvėsintą įdarą sukimšti į sprandinės vidų, užsegti mediniais pagaliukais iš abiejų pusių. Sprandinę dėti į kepimo rankovę ir gražiai surišti storu siūlu.

Kepti orkaitėje pusvalandį 200 C ir valandą 170 C temperatūroje. Kopūstus troškinti 1,5 val. su dviem šaukštais medaus ir 4 šaukštais alyvuogių aliejaus. Bulves išvirti ir nulupti. Užpilti šaukštą alyvuogių aliejaus, apibarstyti čiobreliais ir kmynais, trupučiu druskos. Viską gerai išmaišyti ir kepti orkaitėje apie 30 min. šalia sprandinės.

Šventiniam stalui: Kalėdinis stalas , Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai