Kiaulienos kepsniukai su ananasais ir krienais

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
40min
Įvertinimas:
3.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kiaulieną išmušame ir atsargiai peiliu išpjauname „kišenėles“. Kiekvieną kišenėlę iš vidaus ištepame krienais.

Mėsą apvoliojame miltuose (miltus iš anksto sumaišome su druska ir pipirais), paskui – išplaktame kiaušinyje ir galiausiai – maltuose džiūvėsėliuose.

Apkepame keptuvėje iš abiejų pusių ant mažos ugnies. Baigiame kepti orkaitėje arba uždengtoje keptuvėje. Patiekiame su ananasų riekelėmis.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

4 gabaliukas Kiaulienos nugarinė
4 gabaliukas Konservuoti ananasai
1 šaukštas Krienai
2 šaukštas Miltai
sauja Malti džiūvėsėliai
1 vnt. Kiaušiniai
4 šaukštas Aliejus kepimui
Porcijos: 4
Sudėtingumas :