© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 40min
Įvertinimas:
3.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Kiaulieną išmušame ir atsargiai peiliu išpjauname „kišenėles“. Kiekvieną kišenėlę iš vidaus ištepame krienais.

Mėsą apvoliojame miltuose (miltus iš anksto sumaišome su druska ir pipirais), paskui – išplaktame kiaušinyje ir galiausiai – maltuose džiūvėsėliuose.

Apkepame keptuvėje iš abiejų pusių ant mažos ugnies. Baigiame kepti orkaitėje arba uždengtoje keptuvėje. Patiekiame su ananasų riekelėmis.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai