Kiaulienos kepsniai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
2.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Paruoškite sviestą. Į minkštą sviestą išspauskite česnako skilteles, suberkite šalaviją ir rozmariną. Išsukite.

Kiaulieną supjaustykite 1 cm storio kepsniais ir abi puses įtrinkite druska ir pipirais.

Keptuvėje įkaitinkite aliejų su lauro lapais. Dėkite kepsnius. Vieną pusę kepkite ant vidutinės ugnies apie minutę ir apverskite. Po minutės vėl apverskite. Taip vartant kepkite apie 10-11 minučių. Abi pusės turi būti gražiai apskrudusios.

Nukelkite nuo ugnies. Pusę sviesto mišinio paskirstykite ant kepsnių viršaus ir palaukite porą minučių. Apverskite ir paskirstykite likusį mišinį. Palaukite dar 2 minutes.

Patiekite su bulvėmis ir šviežiomis daržovėmis.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai