© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Kiaulienos nugarinę supjaustykite į 4 dalis, truputį pamuškite mėsos plaktuku arba peiliu. Užbarstykite prieskonių ir apkepkite keptuvėje su aliejumi. Paskui kepsnius sudėkite į puodą, įpilkite šiek tiek vandens, įdėkite grietinės, kelis pipirus, laurų lapų, salierų lapelių ir patroškinkite.

Baklažaną supjaustykite griežinėliais, po to – juostelėmis, pabarstykite druska, apšlakstykite citrinų sultimis ir po 5 min. apkepkite keptuvėje su sviestu. Mėsą patiekite su baklažanais ir padažu, kuriame troškinosi. Papuoškite citrinos žievelės šiaudeliais ir salierų lapeliais.

Šventiniam stalui: Vakarėlis
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Troškinti
Mėgautis per: Pietūs
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai