Kiaulienos karka medaus karamelėje

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
200min
Įvertinimas:
1.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Karkos gabalus puode užpilkite šaltu vandeniu, kai užvirs, vandenį nupilkite. Vėl užpilkite šaltu vandeniu, įberkite druskos, pipirų, kai užvirs, sumažinkite liepsną ir virkite 1,45 val.

Ropes nulupkite, supjaustykite skiltelėmis, puode 3 min. pakepkite svieste. Apibarstykite cukrumi, tegu šiek tiek karamelizuojasi.

Įpilkite į puodą tiek vandens, kad apsemtų ropes, uždenkite ir patroškinkite 20 min.

Svogūnus nulupkite, smulkiai supjaustykite ir pakepkite alyvuogių aliejuje. Sudėkite karkos gabalėlius į puodą ir 3 min. pakepkite.

Apliekite karką medumi, apibarstykite kuminais, tegu šiek tiek karamelizuojasi.

Įpilkite į puodą su karka 300 ml vandens, įdėkite lauro lapus ir patroškinkite dar 30 min.

Galiausiai sudėkite į puodą su karka ropes ir užpilkite vandeniu, kuriame jos virė. Patroškinkite 5 min. Patiekite karštą.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

4 vnt. Kiaulienos karka
800 g Ropės
1 vnt. Svogūnai
2,5 šaukštas Medus
5 g Cukrus
60 g Sviestas
4 vnt. Lauro lapai
0,5 šaukštelis Kuminai (malti)
4 šaukštas Alyvuogių aliejus
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :