Kiaulienos karbonadas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 45min
Įvertinimas:
2.7500 8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Nugarinę supjaustykite į 4 didesnius ar 6 mažesnius kepsniukus ir išmuškite plonai su mėsos muštuku.

Prieskonius sumaišykite.

Kepsniukus iš abiejų pusių apibarstykite prieskonių mišiniu ir kmynais.

Palikite mėsą pastovėti 15 minučių, kad prieskoniai geriau įsigertų.

Kepsniukus apvoliokite manų kruopose ir išplaktuose kiaušiniuose.

Kepkite keptuvėje, įkaitintame aliejuje, ant gana nedidelės ugnies, kol iš abiejų pusių gražiai apskrus.

Patiekite su bulvių koše ir šviežiomis daržovėmis.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai