Kiaulienos ir perlinių kruopų ČANACHAI

 (2)
Kiaulienos ir perlinių kruopų čanachai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
80min
Įvertinimas:
3.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Perlines kruopas užpilkite karštu vandeniu ir palikite per naktį išbrinkti. Prieš kepant čanachus, jei reikia, nusunkite.

Kiaulieną supjaustykite nedideliais gabaliukais. Apibarstykite druska ir pipirais.

Kiaulieną dėkite į įkaitintą keptuvę ir maišant kepkite 5-6 minutes kartu su smulkiai pjaustytu svogūnu.

Morkas supjaustykite griežinėliais, kukurūzus nusunkite.

Morkas, žirnelius ir kukurūzus sumaišykite su perlinėmis kruopomis.

Į molinius čanachų indelius įberkite kruopų ir daržovių mišinio, ant viršaus uždėkite mėsos gabaliukų.

Užpilkite sultinio tiek, kad šiek tiek semtų mėsą.

Įdėkite vyšnios didumo sviesto gabalėlį. Uždenkite.

Troškinkite iki 210-220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1 valandą.

Patiekiant ant viršaus uždėkite grietinės.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

400 g Kiaulienos sprandinė
1,5 stiklinė Perlinės kruopos
1 vnt. Morkos
0,5 stiklinė Žalieji žirneliai
0,5 stiklinė Konservuoti kukurūzai
1 vnt. Svogūnai
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
pagal skonį Daržovių sultinys
1 šaukštas Sviestas
Porcijos: 4
Sudėtingumas :