Kiaulienos ir perlinių kruopų čanachai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 80min
Įvertinimas:
3.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Perlines kruopas užpilkite karštu vandeniu ir palikite per naktį išbrinkti. Prieš kepant čanachus, jei reikia, nusunkite.

Kiaulieną supjaustykite nedideliais gabaliukais. Apibarstykite druska ir pipirais.

Kiaulieną dėkite į įkaitintą keptuvę ir maišant kepkite 5-6 minutes kartu su smulkiai pjaustytu svogūnu.

Morkas supjaustykite griežinėliais, kukurūzus nusunkite.

Morkas, žirnelius ir kukurūzus sumaišykite su perlinėmis kruopomis.

Į molinius čanachų indelius įberkite kruopų ir daržovių mišinio, ant viršaus uždėkite mėsos gabaliukų.

Užpilkite sultinio tiek, kad šiek tiek semtų mėsą.

Įdėkite vyšnios didumo sviesto gabalėlį. Uždenkite.

Troškinkite iki 210-220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1 valandą.

Patiekiant ant viršaus uždėkite grietinės.

Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai