Kiaulienos ir kopūstų troškinys

© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per:
180min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kiaulienos sprandinę supjaustykite 4 cm kubeliais. Svogūną supjaustikite skiltelėmis, kopūstą perpjaukite į keturias dalis, morkas supjaustykite kubeliais.

Apkepkite mėsą, sudėkite morkas, svogūnus, česnakus ir dar šiek tiek pakepkite.

Pagardinkite troškinį prieskoniais ir druska.

Sudėkite kopūstus ir užpilkite pomidorų pastą.Pabarstykite druska.

Troškinkite mėsą uždengę dangčiu apie 2–2,5 val.,kol ji taps minkšta.

Patiekite su petražolėmis ir ožkos sūriu.

Santa Maria
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 kg Kiaulienos sprandinė
2 vnt. Morkos
1 vnt. Svogūnai
3 skiltelė Česnakai
1,5 šaukštas SANTA MARIA žvėrienos prieskoniai
pagal skonį SANTA MARIA akmens druska
500 g Kopūstai
100 ml Pomidorų pasta
žiupsnelis Petražolės
Porcijos: 4
Sudėtingumas :