© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per: 180min
Įvertinimas:
4.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Kiaulienos sprandinę supjaustykite 4 cm kubeliais. Svogūną supjaustikite skiltelėmis, kopūstą perpjaukite į keturias dalis, morkas supjaustykite kubeliais.

Apkepkite mėsą, sudėkite morkas, svogūnus, česnakus ir dar šiek tiek pakepkite.

Pagardinkite troškinį prieskoniais ir druska.

Sudėkite kopūstus ir užpilkite pomidorų pastą.Pabarstykite druska.

Troškinkite mėsą uždengę dangčiu apie 2–2,5 val.,kol ji taps minkšta.

Patiekite su petražolėmis ir ožkos sūriu.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Troškinti
Mėgautis per: Pietūs
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai