Kiaulienos ir kopūstų troškinys

© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per:
120min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kiaulienos sprandinę supjaustykite 4 cm dydžio kubeliais. Svogūną supjaustykite skiltelėmis, morkas - kubeliais. Apkepkite mėsą, sudėkite morkas, svogūnus, česnakus ir dar šiek tiek
pakepkite.

Pagardinkite troškinį prieskoniais ir druska. Sudėkite į keturias dalis perpjautą kopūstą ir užpilkite pomidorų pasta.

Pabarstykite druska. Troškinkite mėsą uždengę dangčiu apie 2–2,5 val., kol ji taps minkšta. Patiekite su petražolėmis ir ožkos sūriu.

Santa Maria
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Porcijos: 4
Sudėtingumas :