© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per: 120min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Kiaulienos sprandinę supjaustykite 4 cm dydžio kubeliais. Svogūną supjaustykite skiltelėmis, morkas - kubeliais. Apkepkite mėsą, sudėkite morkas, svogūnus, česnakus ir dar šiek tiek
pakepkite.

Pagardinkite troškinį prieskoniais ir druska. Sudėkite į keturias dalis perpjautą kopūstą ir užpilkite pomidorų pasta.

Pabarstykite druska. Troškinkite mėsą uždengę dangčiu apie 2–2,5 val., kol ji taps minkšta. Patiekite su petražolėmis ir ožkos sūriu.

Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Troškinti
Mėgautis per: Pietūs
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai