Kiaulienos filė su keptomis bulvėmis ir žolelių padažu
© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per: 40min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Įtrinkite kiaulieną prieskoniais ir leiskite pastovėti 20 min.

Vėliau iškepkite lauko kepsninėje arba orkaitėje.

Sumaišykite grietinę su prieskonių mišiniu ir palaikykite šaltoje vietoje apie 10–15 min.

Patiekite su virtomis ir apkeptomis bulvėmis, česnakiniu padažu ir ant viršaus pabarstytais krapais.

Tinka: Iškylai
Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs , Vakarėlis
Paruošimo būdas: Grilis/laužas Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai