Kiaulienos filė su keptomis bulvėmis ir žolelių padažu

 (1)
Kiaulienos filė su keptomis bulvėmis ir žolelių padažu
© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per:
40min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Įtrinkite kiaulieną prieskoniais ir leiskite pastovėti 20 min.

Vėliau iškepkite lauko kepsninėje arba orkaitėje.

Sumaišykite grietinę su prieskonių mišiniu ir palaikykite šaltoje vietoje apie 10–15 min.

Patiekite su virtomis ir apkeptomis bulvėmis, česnakiniu padažu ir ant viršaus pabarstytais krapais.

Santa Maria
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Porcijos: 4
Sudėtingumas :