Kiauliena su saldžiarūgščiu padažu
© Skaitytojo nuotr.
Pagaminamas per: 90min
Įvertinimas:
4.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Kiaulienos sprandinę supjaustykite nedideliais kepsniukais ir pabarstykite druska, pipirais, rozmarinais ir čiobreliais. Dėkite į šaldytuvą ir palikite valandai pasimarinuoti.

Kiaulienos kepsniukus apie 10 minučių apkepkite ant grotelių grilyje, kol apskrus.

Kepsniukus sudėkite ant kepimo skardos ir baikite kepti orkaitėje.

Daržoves sudėkite į keptuvę, apie 10 minučių kepkite svieste, apibarstykite druska ir pipiraius.

Padažo dalis sumaišykite ir pakaitinkite ant silpnos ugnies, kol sutištės.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs , Vakarėlis
Paruošimo būdas: Grilis/laužas Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai