Kiauliena su pupelėmis ir salsos padažu
© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per: 45min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Nusunkite pupeles kiaurasamtyje ir perplaukite šaltu vandeniu.

Suverskite pupeles į dubenį ir įspauskite žaliosios citrinos sulčių. Įdėkite žolelių ir česnakų prieskonių mišinio. Įmaišykite CHUNKY SALSA padažo ir įdėkite į šaldytuvą, kol ateis laikas patiekti.

Sumaišykite aliejų ir prieskonius.

Kiaulienos nugarinę supjaustykite plonais griežinėliais ir sudėkite juos į maišelį ar indą, sumaišydami su marinatu. Prieš kepdami bent 20 minučių palikite kambario temperatūroje.

Marinuotus kiaulienos griežinėlius kepkite ant grotelių, virš vidutinės ar stiprios ugnies, po 2–3 minutes iš abiejų pusių, kol ant jų pasimatys svilimo žymės. Neapverskite per greitai. Paskui supjaustykite juostelėmis.

Patiekite su pupelėmis ir salsos padažu.

Tinka: Iškylai
Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Grilis/laužas
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai