© Vida Press
Pagaminamas per: 90min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Persimonus ir obuolius supjaustykite griežinėliais. Svogūną perpjaukite į aštuonias dalis. Kiaulienos gabalą iš visų pusių apkepkite aliejuje – kol gardžiai apskrus. Atskirame indelyje sumaišykite maltą papriką, juoduosius pipirus, cinamoną ir druską.

Kiaulienos gabalą įpjaukite aštuoniose vietose, tačiau iki galo neperpjaukite. Įtrinkite prieskonių mišiniu, į įpjovas įdėkite po kelis gabalėlius persimono, gabalėlį svogūno ir kelis gabalėlius obuolio. Taip paruoštą kiaulieną atsargiai perkelkite į kepimui skirtą indą. Aptepkite alyvuogių aliejaus ir medaus mišiniu.

Mėsą apklokite kepimo folija ir pašaukite į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę, kepkite apie 40 minučių. Tada kepimo foliją nuimkite ir kepkite dar 15-20 minučių.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai