Kiauliena su keptais pomidorais
© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Mėsą supjaustykite į 10 dalių, tada išmuškite ją plaktuku, patepkite aliejumi ir pabarstykite prieskoniais.

Įdėkite mėsą į šaldytuvą ir palikite pusvalandžiui. Vėliau kepkite ją keptuvėje su kepsninės formos dugnu arba kontaktiniame griliuje.

Pomidorus perpjaukite per pusę ir sudėkite ant kepimo skardos. Ant viršaus pabarstykite trupintu fetos sūriu, kepkite apie 5 minutes orkaitėje 200˚C temperatūroje.

Išėmę, pabarstykite šviežiai maltais pipirais.

Patiekite mėsą su keptais pomidorais, alyvuogėmis, čiobreliais ir jūsų mėgiamu padažu.

Tinka: Gurmanams
Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai