© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
3.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Moliūgą supjaustyti storomis skiltelėmis ir kepti orkaitėje, kol suminkštės. Atvėsinti, nupjauti žievelę ir supjaustyti plonomis riekelėmis. Jas išdėlioti ant salotų lapų, papuošti svogūnų žiedais ir pagardinti druskos, pipirų, aliejaus ir citrinų sulčių užpilu, užbarstyti sūriu.

Šventiniam stalui: Helovynas
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Recepto kilmė: Lietuvos virtuvė
|Populiariausi straipsniai ir video

Naujausi recepetai