Keptų moliūgų ir burokėlių salotos su feta

 (1)
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
3.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Moliūgą supjaustykite stambiais gabalais ir iškepkite orkaitėje, suvynioję į foliją. Svarbu neperkepti, kad neištižtų.

Burokėlius nulupkite, supjaustykite kubeliais ir taip pat iškepkite orkaitėje, suvynioję į foliją.

Iškepusius moliūgus supjaustykite kubeliais ir apkepinkite keptuvėje su nedideliu kiekiu aliejaus, kad gražiai apskrustų.

Burokėlius sumaišykite su moliūgais bei rukola ir suberkite į dubenį. Apibarstykite paskrudintais graikiniais riešutais bei susmulkintu fetos sūriu, pašlakstykite aliejumi, pagardinkite žolelėmis ir patiekite.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Moliūgai
500 g Burokėliai
200 g Fetos sūris
100 g Rukolos salotos
80 g Graikiniai riešutai
6 šaukštas Alyvuogių aliejus
žiupsnelis Prieskoninės žolelės
Sudėtingumas :