Keptų burokėlių užkandis

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Jogurtą sumaišykite su tarkuota apelsino žievele pipirais. Įklokite į gilią lėkštę rankšluostį, supilkite jogurtą. Suriškite rankšluosčio galus taip, kad pasidarytų maišelis. Pakelkite maišelį virš lėkštės, kad nutekėtų skystis. Palikite mažiausiai 4 val. o geriausiai – 8 val.

Nuplaukite burokėlius, suvyniokite į foliją ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje, kol suminkštės, nuo 40 min. iki 1 val. 20 min. Paskui apliekite šaltu vandeniu ir palikite atvėsti. Burokėlius nulupkite ir supjaustykite griežinėliais.

Pomidorus supjaustykite šiaudeliais, sumaišykite su burokėliais, apibarstykite druska, pipirais. Sudėkite į lėkštę, šalia sudėkite kukulaičius iš jogurto (juos suformuokite dviem arbatiniais šaukšteliai). Iš karto patiekite.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 vnt. Burokėliai
200 g Džiovinti pomidorai
300 g Jogurtas
1 vnt. Apelsino žievelė
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :