Keptų burokėlių salotos su skumbre ir sūriu



Galite naudoti ir kitokią rūkytą žuvį.
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
3.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Burokėlį iškepkite orkaitėje, atvėsinkite iki kambario temperatūros, supjaustykite kubeliais. Salotas nuplaukite, nusausinkite, pomidorus perpjaukite perpus, kukurūzus supjaustykite riekelėmis.

Dubenyje sumaišykite burokėlio gabalėlius, salotas, žuvį, pomidorus, kukurūzus. Komponentus užpilui suplakite plaktuvu. Užpilkite padažu salotas ir išdėliokite į dubenis, apibarstykite tarkuotu sūriu.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Porcijos: 4
Sudėtingumas :