Keptos, traškios, česnakinės morkytės

 (14)
Keptos, traškios, česnakinės morkytės
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
25min
Įvertinimas:
2.7143 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Morkas perpjaukite į keturias dalis.

Sumaišykite su aliejumi, rozmarinais ir išspaustu česnaku.

Sudėkite ant kepimo grotelių (apačioje pakiškite skardą, ištiestą kepimo popieriumi).

Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių.

Ištraukus, pabarstykite druska ir palikite kiek atvėsti.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

6 vnt. Morkos (nedidelės)
2 šaukštas Aliejus
2 šaukštelis Rozmarinai
5 skiltelė Česnakai
pagal skonį Druska
1 šaukštas Kukurūzų miltai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :