Keptos, traškios, česnakinės morkytės
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 25min
Įvertinimas:
2.7500 8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Morkas perpjaukite į keturias dalis.

Sumaišykite su aliejumi, rozmarinais ir išspaustu česnaku.

Sudėkite ant kepimo grotelių (apačioje pakiškite skardą, ištiestą kepimo popieriumi).

Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių.

Ištraukus, pabarstykite druska ir palikite kiek atvėsti.

Šventiniam stalui: Vakarėlis
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai