© Asmeninio archyvo nuotr.
Pagaminamas per: 15min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Orkaitę įkaitinti iki 190 laipsnių, kol įkais kriaušes nulupti, perpjovus per pusę išimti sėklytes ir visas kitas nereikalingas dalis.

Pašauti į orkaitę kokioms 5 min, kol kriaušės suminkštės, bet dar nepraras nei savo formos, nei spalvos. Tuo metu daržoviniu ar sūriniu skustuku paskutinėti norimą kiekį Džiugo, kam jis labai patinka gali daugiau, svarbiausia, kad uždengtų kriaušę. Ir vėl kišti į orkaitę, kol sūris įgaus skanią gelsvą plutelę. Patiekti dar karštas, su mėgstamais ledais ir karameliniu ar uogų užpilu.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs , Vakarėlis
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai