Keptos krevetės su česnakais ir čiobreliais
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 35min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Išspaustas citrinų sultis sumaišykite su alyvuogių aliejumi, tarkuotu imbieru, griežinėliais pjaustytu česnaku ir čiobreliais.

Į marinatą sudėkite nuvalytas ir nuplautas krevetes ir palaikykite apie valandą.

Kepkite svieste vis pašlakstant marinatu apie 3-4 minutes.

Tinka: Gurmanams
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai