Keptos krevetės, apelsinų padaže
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 20min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Miltus sumaišykite su druska ir pipirais.

Išlukštentas krevetes nuplaukite, nusausinkite ir apviliokite miltuose.

Į keptuvėje įkaitintą sviestą suberkite krevetes ir maišant kepkite 3-4 minutes.

Supilkite apelsinų sultis. ir muskato riešutus. Maišant kepkite kol užvirs.

Supilkite grietinėlę ir palaukite kol užvirs.

Patiekite su česnakiniu batonu.

Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
|Populiariausi straipsniai ir video

Naujausi recepetai