Keptos burokėlių salotos

 (1)
Autorius: Milda Stoškuvienė
© Asmeninio archyvo nuotr.
Pagaminamas per:
50min
Įvertinimas:
4.5000 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Įkaitiname didelėje keptuvėje aliejų. Susmulkiname svogūnus ir papriką, sutarkuojame su burokine tarka morkas ir žalius burokėlius.

Viską kepame paeiliui: apkepiname svogūnus, tada morkas, papriką ir galiausiai žalius burokėlius.

Baigiant kepti įdedame druskos, pipirų ir įpilame acto. Viską dar pakepame ~ 5 min. Patiekiame svečiams.

P.S. labai skanios tiek karštos, tiek šaltos ir su juoda duona.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

3 vnt. Svogūnai
3 vnt. Morkos
2 vnt. Saldžiosios raudonosios paprikos
2 vnt. Burokėliai
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
pagal skonį Aliejus
2 šaukštas Actas
Porcijos: 8
Sudėtingumas :