Keptos bulvės KITAIP

Keptos bulvės su pievagrybiais ir šonine
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
80min
Įvertinimas:
1.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Bulves nuskuskite ir supjaustykite plonais griežinėliais.

Suberkite į dubenį, pabarstykite prieskonių mišiniu bulvėms ir išmaišykite.

Pievagrybius nuplaukite ir supjaustykite 4-5 mm storio griežinėliais.

Šoninę supjaustykite gabaliukais.

Šoninę ir pievagrybius suberkite į dubenį su bulvėmis.

Apšlakstykite aliejumi, sumaišytu su išspaustu česnaku. Išmaišykite.

Bulves suberkite į kepimo indą ir dėkite kepti į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę.

Po 30 minučių viršų apiberkite tarkuotu sūriu ir kepkite dar 30 minučių.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

7 vnt. Bulvės (didesnės)
10 vnt. Pievagrybiai
100 g Šaltai rūkyta kiaulienos šoninė
1,5 šaukštelis Prieskonių mišinys bulvėms
2 šaukštas Aliejus
2 skiltelė Česnakai
100 g Fermentinis sūris
Porcijos: 4
Sudėtingumas :