Keptos bulvės su pievagrybiais ir šonine
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 80min
Įvertinimas:
1.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Bulves nuskuskite ir supjaustykite plonais griežinėliais.

Suberkite į dubenį, pabarstykite prieskonių mišiniu bulvėms ir išmaišykite.

Pievagrybius nuplaukite ir supjaustykite 4-5 mm storio griežinėliais.

Šoninę supjaustykite gabaliukais.

Šoninę ir pievagrybius suberkite į dubenį su bulvėmis.

Apšlakstykite aliejumi, sumaišytu su išspaustu česnaku. Išmaišykite.

Bulves suberkite į kepimo indą ir dėkite kepti į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę.

Po 30 minučių viršų apiberkite tarkuotu sūriu ir kepkite dar 30 minučių.

Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai