Keptos baklažanų riekelės
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
1.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Baklažaną supjaustykite 1 cm storio riekelėmis.

Puode įkaitinkite aliejų (įmeskite baklažano gabaliuką, jei ims burbuliuoti, temperatūra tinkama).

Suberkite baklažanus ir virkite apie 15-17 minučių, kol baklažanai gražiai pagels.

Išgriebkite kiaurasamčiu ir suberkite ant didelės lėkštės, ištiestos popieriniu rankšluosčiu.

Dubenėlyje sumaišykite actą su išspaustu česnaku, druska ir smulkiai pjaustyta aitriaja paprika.

Kiek atvėsusius baklažanus sudėkite į gilų dubenį ir užpilkite aštraus padažo. Gerai išmaišykite.

Taip paruoštus baklažanus galima valgyti iš karto arba po kelių dienų (laikyti uždengus šaldytuve).

Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai